Acazo is van zowel nuchtere als duidelijke aanpak

De visuele identiteit is het gezicht van een bedrijf. Wij denken graag mee om de persoonlijke identiteit te vertalen in een visueel uniek en sterk concept, met herkenbaarheid voor de organisatie.


Social Media

Als ondernemer heb jij niet altijd de capaciteit in huis om jouw Social Media optimaal te laten presteren. Toch wil je voortdurend zorgen voor een professionele uitstraling over alle online kanalen. Wij regelen dit voor je.

Oplages

Na het visualiseren van jouw ontwerp, drukwerk nodig? Geen probleem! Wij zijn efficiënt in de aantal oplages. Met onze partners kunnen wij na het ontwerpen, alles voor je bedrukken.

SEO Optimalisatie

Je SEO verbeteren betekent in feite: je geschreven content optimaliseren. Je tekst moet bijvoorbeeld bepaalde zoekwoorden bevatten, een goede leesstructuur hebben en een minimaal aantal woorden en alinea’s bevatten. Ingewikkeld gedoe? Niet met ons contentteam!

Grafisch Ontwerpen

Of het nu gaat om een digitaal ontwerp of je wil offline communicatie maken, voor beiden mag je bij ons aankloppen. Het ontwerpen van webdesign, banners, affiche, brochures, visitekaartjes, stickers en gadgets, uitnodigingen en spandoeken: you name it, we’ll design it.

Klanttevredenheid

Onze grafisch ontwerpen en/of webdesigns horen natuurlijk te voldoen aan uw wensen. Acazo stopt pas met designen als u tevreden bent met het eindresultaat.

Vragen? Stel ze!

Door onze 24/7 service, kunnen onze klanten ons op elk tijdstip bereiken. Dankzij onze korte lijnen kunnen wij onze klanten snel te woord staan en direct handelen.

Website laten maken

Wil je een website laten maken en bent je op zoek naar een betrouwbaar, vriendelijk en flexibel webdesign bureau, dan ben je bij Acazo aan het juiste adres. Ons team van professionele grafische ontwerpers, ontwikkelaars en SEO-experts ondersteunen je om de beste resultaten te bereiken bij je online marketing. Acazo maakt voor je een professionele website tegen een vriendelijke prijs. Uiteraard kunt je bij ons ook een webshop laten maken.

Responsieve of mobiele site?

Wanneer je je website mobiel-vriendelijk laat maken, is er één belangrijke vraag die je jezelf zou moeten stellen: kies je voor een responsive website of voor een mobiele website? Bij een responsive website heb je één site met één ontwerp dat geschikt is voor alle apparaten, van mobiele telefoon of tablet tot laptop of desktop-computer, ongeacht welke resolutie.

Een mobiele website daarentegen is in feite een tweede website, die meestal draait op een eigen subdomein (bijvoorbeeld m.domeinnaam.nl) en die speciaal ontwikkeld is voor mobiele apparaten. Wanneer je een website bezoekt die ook een mobiele site aanbiedt, leest een scriptje uit met welk apparaat je de website probeert te bezoeken en toont je afhankelijk daarvan de gewone website of de mobiele site.

Stap 1: Informatie

De klant en Acazo gaan in meerdere gesprekken om alle informatie te verzamelen

Stap 2: Het ontwerp

Het visualiseren van jouw gewenste ontwerp. Na het zwart op wit zetten van jouw wensen, begint Acazo met ontwerpen.

Stap 3: Afstemmen

Acazo biedt verschillende ontwerpen aan de klant. De klant geeft de eventuele gewenste wijzigingen door. Acazo stopt pas met ontwerpen als de klant akkoord heeft gegeven.

Stap 4: Uiteindelijke ontwerp

Klant tevreden? Kick off! Acazo biedt verschillende alternatieven voor drukwerk, mocht dit nodig zijn. Wij zijn ook efficiënt in de aantal oplages.