Colour Lounge Beauty Ontdek de glans van RVS doosletters en laat onze gevelreclame het licht schijnen op jouw schoonheid

15-05-2022

Een Krachtige Visuele Identiteit voor een Salon op de Ceintuurbaan

Onze betrokkenheid bij Colour Lounge & Beauty omvatte het volledige traject van ontwerp, productie en montage van de indrukwekkende RVS doosletters die hun enige gevel sierden. Deze opvallende RVS doosletters waren het eerste tastbare bewijs van onze toewijding aan het creëren van een visuele identiteit die zou schitteren op de Centuurbaan.

Bij de ingang werden 3D freesletters geplaatst, waardoor de naam van Colour Lounge & Beauty op een stijlvolle en gedenkwaardige manier werd weergegeven. Het was een subtiele, maar effectieve manier om de aandacht van klanten te trekken. waarin de visie begon te materialiseren. Elk element werd zorgvuldig geplaatst, elk detail geperfectioneerd.

Maar het was het op maat gemaakte neonbord dat echt een blikvanger was. Dit unieke kenmerk trok niet alleen klanten aan, maar verlichtte ook de schoonheid van Colour Lounge & Beauty, zelfs in het donker.

Ook RVS Doosletters voor jouw bedrijf ?

Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op voor vrijblijvend advies en een offerte op maat. Laat ons jouw visie tot leven brengen en je helpen opvallen in de wereld van onderscheidende gevelreclame. Aarzel niet langer en bel ons nu om de eerste stap naar succes te zetten!