Vaak gestelde vragen (FAQ)


Ja, 98% van de websites maken we in Wordpress. Wordpress is het meest gebruikte opensource Content Management System (CMS) ter wereld. Een gratis systeem waarbij, indien u dat wilt, zelf uw website kan vullen en beheren.
Bij Acazo snappen we dat dit voor kan komen. Je hebt ineens een goed idee of last-minute nog iets nodig. Uiteraard is dit mogelijk en werken we hier graag aan mee. Neem telefonisch contact op en we gaan kijken of het haalbaar en realiseer baar is.
Na realisatie en opleveringen van de ontwerp bestanden en na aflevering van het print- en drukwerk ontvangt je een factuur van Acazo. Deze factuur dient binnen veertien dagen te worden voldaan.
Dit hangt af van de grootte van het project. Voor een nieuwe huisstijl kun je er van uit gaan dat het ongeveer één week kan duren. Dit inclusief eventuele aanpassingen naar de wensen van de klant. Een website kan iets langer duren, afhankelijk van het pakket. Uiteraard is een snelle communicatie tussen je en ons van onmisbaar belang om zo snel mogelijk het gewenste resultaat te verkrijgen.
Graag zelfs! Acazo bied ook de mogelijkheid om contact op te nemen via Whatsapp en/of Instagram.
Acazo bied pakketten aan voor het ontwerp van een logo inclusief het ontwerp van briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, en nog veel meer. Acazo is een specialist in alle takken rondom reclamewerk. Daarnaast kunnen we ook het drukwerk van deze producten verzorgen tegen aantrekkelijke tarieven.
De volledige auteursrechten krijgt de klant. Niemand mag wijzigingen brengen aan jouw ontwerp zonder jouw toestemming.
Uiteraard! Wij regelen alles wat met grafische communicatie te maken heeft en niet alleen dat. Ook kunnen we mee denken en adviseren hoe we je merk in interieur kan doorvoeren.Dat kan bijvoorbeeld het ontwerpen van een balie zijn of belettering met het bedrijfs logo op ramen en/of deuren. Kortom wil je je merk en/of product op wat voor manier dan ook promoten of zichtbaar maken? Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan bespreken we wat de wensen zijn en welke mogelijkheden er zijn.
Wij verzorgen ook drukwerk. Acazo heeft de beste prijs-kwaliteitsverhouding hiervoor. Wij bieden het gemak van ontwerpen en drukken onder één dak!
Laat het ons via de mail weten. We zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.