3D Letters - doosletters

Opvallen door middel van 3D!

Doosletters zijn een opvallende en professionele toevoeging voor uw bedrijfspand. Van indrukwekkende grote doosletters tot een bescheiden logo tegen de gevel. Met verlichte en onverlichte doosletters trekt u de aandacht van voorbijgangers, dag en nacht. Dankzij de energiezuinige LED-verlichting is deze krachtige reclamedrager een duurzame aanwinst. Vraag direct een offerte aan voor een ontwerp op maat.

Verlichte Doosletters

Verlichte doosletters hebben zowel overdag als ’s avonds een grote attentiewaarde. Overdag trekken de doosletters alle aandacht door hun dikte, vorm en unieke kleurgebruik. ’s Avonds vallen ze extra goed op door de aangebrachte ledverlichting, uw bedrijfspand is niet meer te missen. Voor het ontwerpen van uw doosletters maken we voornamelijk gebruik gemaakt van aluminium. Dit geldt niet alleen voor letters, maar ook voor bedrijfslogo’s.

U heeft de mogelijkheid om uw lichtreclame inwendig of uitwendig te voorzien van ledverlichting. Bij een inwendige verlichting worden de ledjes aan de binnenzijde gemonteerd. Wanneer de doosletter oplicht, ligt de nadruk volledig op de doosletters of logo. Bij een uitwendige uitvoering monteren we neon- of bulb verlichting aan de buitenzijde. Dit is een onderscheidende manier om uw bedrijfspand op te laten vallen. In de meeste gevallen worden de doosletters direct verlicht, waarbij de verlichting naar voren schijnt. De tegenhanger is lichtreclame met indirecte verlichting. Hierbij straalt het licht naar de achterzijde, zodat er een sfeervolle gloed ontstaat. Maak uw gevelreclame compleet met een mooie ledlijn, waarmee u het bedrijfspand accentueert en voorbijgangers naar uw bedrijf verleid.

Instapkorting

Acazo kan de opmaak/ontwerp van uw reclameproduct ontwerpen in hoge resolutie.

Monteren

Maken, leveren en monteren. Door onze jarenlange ervaring bent u verzekerd van de beste kwaliteit én service.

Wij kunnen nog meer dan dit

Bekijk al onze diensten

Grafisch ontwerpen

Aan de hand van de merk identiteit en visie gaan we aan de slag met het visuele en beleving deel van je identiteit.

Website (laten) bouwen

Ons webdesign team helpt je met het bouwen van een moderne en professionele website.

Social Media laten beheren

Met Social Media laat je mensen makkelijk in contact komen met je bedrijf.

Online Marketing

Onze online marketing specialisten werken samen met jou aan jouw online doelstellingen.

Influencers & Brands

Influencers & Brands Door onze selectie van influencers, weten wij jouw bedrijf of product op de juiste manier te boosten.

Freesletters

Met freesletters vergroot jij je zichtbaarheid. Ideaal als gevelreclame of indoor signalisatie.